29 серпня 2016 року об 11.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено одинадцять питань.  Порядок денний включав в себе розгляд наступних питань:

  • Про внесення пропозицій до Теплодарської міської ради щодо затвердження звіту про виконання бюджету міста Теплодар за І півріччя 2016 року. Згідно звіту, наданому фінансовим управлінням, виконання бюджету за І півріччя склало 103% від планових показників.
  • Про затвердження кошторисної частини проектної документації за робочим проектом по капітальному ремонту на об’єктах комунальної власності територіальної громади м.Теплодар, а саме будинків № 225, 226 по вул.Піонерній, та по вул.Комунальній 2.
  • Про затвердження складу тендерного комітету та Положення про тендерний комітет виконавчого комітету Теплодарської міської ради.
  • Про затвердження батьківської плати в Теплодарській дитячій музичній школі на 2016-2017 навчальний рік, яка буде складати 100 грн. Поряд з цим прийнято, що пільгові категорії дітей будуть навчатись безкоштовно, відповідно до чинного законодавства.
  • Про комплектацію класів в Теплодарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів на 2016-2017 навчальний рік. Станом на 29 серпня 2016 року в школі буде навчатись 979 учнів у 38 класах, в тому числі 108 першокласників у чотирьох перших класах. Також було затверджено проект рішення про готовність навчальних закладів до нового навчального року, відповідно до даного рішення навчальні заклади готові до прийому своїх вихованців у повному обсязі.

Наступними питаннями були надання дозволів мешканцям міста будівничого та правового характеру.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

 

Відділ внутрішньої політики та зав’язків з громадськістю

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.