ШАНОВНІ ТЕПЛОДАРЦІ!

       Запрошуємо вас 10 вересня о 9.00 год. взяти участь у міському заході – Святі квітів та дарів природи. Виставка відбудеться на площі біля Теплодарського Будинку культури відповідно до Положення.

      Запрошуємо, також, на ярмарок-розпродаж сільськогосподарської продукції, який відбудеться 10 вересня з 9.00 год. по вул. Комунальній (площа старої автостанції).


1413829620_dary-oseni.-luchshie-produkty-sezona (1)

Положенняпро виставку квітів і дарів природи у м. Теплодарі

          Міська виставка квітів і дарів природи проводиться виконавчим комітетом  Теплодарської міської ради щорічно ІІ-ї суботи вересня (10.09.16р.)

 Мета виставки:

         Популяризація серед мешканців міста значення зелених насаджень, квіткових рослин, залучення до озеленення, доглядання, охорони зелених насаджень, розвиток естетичних почуттів та вміння створювати композиції, підмічати дивну красу природи.

На виставці може бути представлено:

  1. Показ квіткових композицій.
  2. Показ та розпродаж робіт із овочів, фруктів, тіста, декоративно -прикладного мистецтва майстрів та жителів нашого міста.
  3. Фото, малюнки.
  4. Овочі – «дарунки природи», які представлені у наступних номінаціях:
  • найбільший
  • незвичайний
  • найпривабливіший

    За участь у святі квітів та дарів природи жителі, організації та установи міста отримують Подяки міського голови та тематичні календарі на 2017 рік (один на групу, клас, гурток, колектив чи мешканця міста).

     При оформленні роботи  чітко вказувати назву організації, автора та назву роботи.

     Заявку на участь надати до 05 вересня 2016 року у відділ культури УОКС (у паперовому або електронному вигляді на ел. адресу teplodar-yoks@mail.ru ),

тел. 7831023.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.