У вихідні дні не нудьгували юні футболісти та боксери Теплодарської ДЮСШ – вони змагалися із ровесниками, дотримуючись вимог воєнного стану.
Юнацька команда «Енергетик» (тренер-викладач Віталій ДРЕВАЛЬ) у відкритій зимовій першості «Біляївської футбольної ліги» 8х8 на підтримку ЗСУ грала у віковій групі 2010-2012р.н. проти команди Великоплосківської громади Роздільнянського району. Гра завершилася перемогою теплодарців – 9:3! В нашій команді голами відзначилися Михайло Дігол, Артем Москул, Артем Завада, Артем Караманов, Дмитро Сушко і покер (чотири голи) Дмитра Юхименка.
А в Одесі у «Відкритому ринзі» змагалися боксери-початківці (тренер-викладач Андрій МУЗИКА) – це Михайло Кузьмик, Олександр Патля, Аль-Альван Аднан, Юрій Долгов, Ярослав Чернов, Стас Цимбалюк, Ігор Шинкаренко, Андрій Харін і Ростислав Чернов. В активі теплодарців чимало переможних поєдинків. Учасників за гарні виступи нагороджували медалями.
Адміністрація Теплодарської ДЮСШ, батьки і діти висловлюють ПОДЯКУ депутату Теплодарської міської ради Андрію СУРЖЕНКУ за сприяння поїздок на змагання!
Вболівайте за наших!

Т.в.о. директора ТДЮСШ Анатолій БАЛАНЮК

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.