В м.Тернополі завершився чемпіонат України з греко-римської боротьби (кадети, U-17). На найвищий спортивний форум з’їхалися борці з усіх областей. У вагових категоріях конкуренція була неймовірна – аж по 30 і більше учасників. Бо стати чемпіоном чи призером своєї держави – заповітна мрія кожного юного спортсмена. Престижність змагань полягала ще й в тому, що відбувався відбір найбільш підготовлених спортсменів до складу національної збірної команди України.
В змаганні приймали участь два вихованця тренера-викладача Теплодарської ДЮСШ Володимира Андрійовича Гладуша – це Кирило Угрік і Нікіта Чебан. Обидва виступали у ваговій категорії 71кг серед 31 учасника.
Представники теплодарської школи боротьби виступали дуже добре. Нікіта мав перемоги і увійшов у першу десятку. А ось Кирило переборював усіх опонентів і вийшов у фінал. Йому було важко, адже суперники були на рік старшими. Це відіграло вирішальну роль – Кирило Угрік став срібним призером! Це, безумовно, великий успіх. Молодець!
Адміністрація Теплодарської ДЮСШ щиро вітає тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.