27 лютого 2023 року о  10:00 під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради

Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули Положення про проведення І регіонального фестивалю-конкурсу вокальної майстерності «Моя співоча Україна». Даний конкурс проводиться з метою відродження національної та громадської самосвідомості, патріотичного виховання молоді на кращих зразках пісенної творчості, пов’язаних з військово-патріотичною тематикою та створення умов для реалізації творчого потенціалу молоді м. Теплодара.

Заслухали звіти про роботу управління житлово-комунального господарства, землевпорядкування та майна; управління соціальної політики; відділу з питань оборонної, мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення. Затвердили склад постійно діючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл. Опрацювали передачу майна комунальної власності в господарське відання КП «ТЕПЛОДАРСЕРВІС», а також розглянули порядок передачі на території Теплодарської міської територіальної громади гуманітарної допомоги, наданої донорами, в умовах воєнного стану.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.