27 січня 2022 року в залі засідань міської ради відбулась робоча зустріч депутатів міської ради з представниками Одеської обласної державної адміністрації та проектної організації щодо будівництва модульних котелень на території нашого міста. В зустрічі також прийняли участь керівництво міста та жителі, бажаючі долучитись до обговорень.

Директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Михайлов Олександр, перед початком презентації проекту, ознайомив всіх присутніх з недоліками та проблемами теплопостачання нашого міста, вирішення яких потребує великих капіталовкладень.

На допомогу місту у вирішенні даної багаторічної проблеми, пов’язаної з теплопостачанням, прийшла Одеська обласна державна адміністрація, яка виступила замовником проекту нової системи опалення міста, а саме проекту з будівництва модульних котелень на території міста Теплодар.

Під час розробки проекту розглядались та прораховувались три варіанти будівництва:

1 варіант – 1 котельня,

2 варіант – 3 котельні,

3 варіант – 23 котельні.

В результаті виконаних розрахунків, найбільш оптимальним варіантом теплопостачання нашого міста виявився варіант будівництва 19 модульних котелень.

Всі присутні мали змогу ознайомитись з перевагами та недоліками запропонованих варіантів, схемами розташування котелень та отримати відповіді на всі питання, які виникали під час зустрічі.

Громадські слухання з питання проектів детальних планів територій для розміщення модульних котелень в громадсько-житловій забудові міста Теплодар та звіту про стратегічну екологічну оцінку заплановані на 14 лютого на 16.00 год. Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до обговорень.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.