Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету  Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області шукає співробітника на  посаду головного бухгалтера.

Обов’язки:

Головний бухгалтер забезпечує ведення бухгалтерського обліку,  дотримуючись єдиних  методологічних  засад,  встановлених Законом України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” (996-14),  з  урахуванням  особливостей  діяльності установ та закладів і технології оброблення  облікових  даних. 

Організує контроль  за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій.   Вимагає   від   установ, закладів  та працівників забезпечення неухильного дотримання порядку оформлення та подання до обліку первинних документів. 

Вживає всіх необхідних заходів   для   запобігання   несанкціонованому   та   непомітному виправленню   записів   у   первинних   документах   і   регістрах бухгалтерського  обліку  та  збереження   оброблених   документів, регістрів  і звітності протягом встановленого терміну.  

Здійснює заходи щодо надання повної, правдивої   та   неупередженої  інформації  про фінансовий стан, результати діяльності та рух коштів установ та закладів.  Бере  участь  у підготовці  та  поданні  інших  видів  періодичної звітності,  які передбачають підпис головного бухгалтера,  до органів вищого рівня у відповідності  з  нормативними актами,  затвердженими формами та
інструкціями.

Здійснює контроль за веденням   касових   операцій,    раціональним    та    ефективним використанням матеріальних,  трудових та фінансових ресурсів. Організовує та контролює   проведення інвентаризаційної роботи в закладах,  які обслуговуються централізованою бухгалтерією, оформленні  матеріалів,  пов’язаних  з  нестачею та відшкодуванням втрат від нестачі,  крадіжки  і   псування  активів.

Забезпечує   перевірку  стану  бухгалтерського  обліку. Здійснює керівництво централізованою бухгалтерією.

 Вимоги

– Досвід роботи на керівній посаді не менше 1 року.

– Вища освіта.

– Активність, цілеспрямованість.

Умови

Графік роботи: 5/2, робочий день з 8.00 до 17.00, повний соціальний пакет.

Телефон для довідок: 7053468, 0986294541

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.