Сьогодні, 28 січня 2022 року відбулась зустріч керівництва міста, депутатського корпусу міської ради, колективу КНП «Теплодарська ЦМЛ» та жителів міста з начальником управління у місті Одеса та в Одеській області Південного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України Романом Колонтаєм, заступником начальника управління Альбіною Хакімовою.

Під час зустрічі, Роман Колонтай ознайомив присутніх зі змінами в сфері медичного обслуговування та з Програмою медичних гарантій.

Основне питання, яке хвилювало всіх присутніх – подальша робота нашого медичного закладу. Представники Департаменту НСЗУ пояснили, що для роботи медичний заклад має заключити договори з НСЗУ на надання певних медичних послуг, але для цього заклад має відповідати певним вимогам даного договору. Саме фінансова неспроможність КНП «Теплодарська ЦМЛ» та недостатність коштів в міському бюджеті не дозволяють виконати всі  вимоги НСЗУ для заключення договору на надання медичних послуг в стаціонарному відділенні нашої лікарні.

Роман Колонтай наголосив на тому, що сьогодні НСЗУ оплачує фактично надані пацієнту медичні послуги, а не фінансує роботу медичного закладу. Тому, в разі ненадання медичних послуг чи їх неякісного надання, пацієнт може звернутись на гарячу лінію НСЗУ за номером тел. 16-77, також за цим номером можна дізнатись інформацію про те, в якому медичному закладі можна отримати необхідну медичну допомогу.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.