Підбито попередні підсумки обласного конкурсу-огляду за 2020 рік на краще відділення серед спортивних шкіл. Вихованці тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша знову поза конкуренцією серед борців греко-римського стилю – в них І місце, і випередили вони другого призера на понад 3(!) тисячі очок.

       Це визначне спортивне досягнення теплодарської школи боротьби в рік пандемії. Всього в році-2020 юні спортсмени приймали участь в 11 обласних і Всеукраїнських турнірах і чемпіонатах, виборовши 45 медалей, із яких золотих – 20, срібних – 13, бронзових – 12. Вражає висока майстерність кращих борців – маємо 2-х (!) чемпіонів України: Даниіл Битка – чемпіон серед кадетів, а Кирило Угрік – чемпіон серед U-13.

     Нестабільним є і теперішній рік. Але від неймовірного успіху треба порадіти – Кирило Угрік став чемпіоном України серед молодших юнаків і отримав путівку на чемпіонат Європи, що відбудеться наприкінці травня у Болгарії. Нині він у складі збірної України вже пройшов перший навчально-тренувальний збір у м.Вінниці, а незабаром і другий – у м.Одесі.

     Матеріальну допомогу юному таланту надав приватний підприємець, депутат Теплодарської міської ради Валерій Вікторович Слободянюк – ДЯКУЄМО!

      Адміністрація Теплодарської ДЮСШ разом з теплодарцями щиро вітає тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними досягненнями! Наставнику – міцного здоров’я, юним спортсменам – нових звитяг!                                                                                            

                                                                                                                           А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.