З нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня в нашому місті відбувся пам’ятний захід та церемонія покладання квітів до  пам’ятника Визволителям. 

Вшанувати загиблих, вклонитися та подякувати ветеранам, чий подвиг назавжди залишиться в пам’яті народу, зібралися мешканці міста, керівництво міської ради, представники громадських організацій.

Міський голова Олександр Чуйко привітав всіх присутніх з 76-ю річницею Перемоги над нацистськими загарбниками та висловив щиру вдячність ветеранам за Велику Перемогу, за відвойовані у жорстоких битвах мирні світанки, за те, що показали всьому світу мужність, подвиг, здатність, витримку.

На мітингу був присутній  Іпат`єв Іван Трофимович, учасник бойових дій та єдиний живий ветеран у нашому місті, якому Александр Миколайович висловив слова щирої вдячності, побажав міцного здоров’я, вручив подяку та подарунок від імені депутата Верховної ради України Сергія Колебошина та голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького.

Всіх померлих ветеранів згадали хвилиною мовчання. Пам’ятаємо…..

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.