Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед кадетів пам’яті олімпійського чемпіона І.Богдана  відбувся у м.Миколаєві. Це були офіційні змагання з правом виконання переможцями нормативу майстра спорту України. Тому не варто говорити про конкуренцію і представницький рівень учасників.

       Вдало виступив вихованець тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша. Представник теплодарської школи боротьби Даниіл Битка перших двох суперників переборов, і лише за вихід у фінал поступився. Він став бронзовим призером.

      А от учні відділення таїландського боксу приймали участь у чемпіонаті Одеської області з кікбоксингу версії «WTKA». Цього разу вихованці тренера-викладача Олександра Анатолійовича Алексійчука показали високу майстерність – всі вісім представників Теплодару змагалися у фінальних боях!

      Чемпіонами Одещини стали п’ять наших юних спортсменів – це Ростислав Вітальєв, Кирило Бринза, Аль-Альван Аднан, Андрій Миргородський і Данило Кузуб’як. Їх нагороджено грамотами і золотими медалями. Вони також отримали право участі у фіналі чемпіонату України. Молодці!

    Срібні нагороди у Артура Бабія, Максима Їжака і Олександра Аладінського.

    Це найкращий виступ теплодарців на обласному ринзі за останні 5-7 років.

       Щиро вітаємо тренерів-викладачів В.А.Гладуша і О.А.Алексійчука і їх вихованців з високими спортивними результатами!                                                                                            

                                                                       А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.