28 листопада 2019 року відбулось пленарне засідання чергової 60 сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання, на якому були присутні 22 депутата із 26. На пленарному засіданні також був присутній депутат Одеської обласної ради Губерник Аркадій Олексійович та мешканці міста.

За затвердженим порядком денним на розгляд депутатів було винесено 75 проектів рішень.

Депутати Теплодарської міської ради своїми рішеннями затвердили ряд програм, а саме: Програму розвитку малого та середнього підприємництва у м. Теплодар на 2020-2022 роки, Програму  розвитку фізичної культури і спорту у м.Теплодар на 2020-2021 роки, Програму «Здоров’я» на 2020-2022роки, підтримали проекти, направлені на забезпечення діяльності виконавчих органів з регуляторної політики, затвердили структуру загальної чисельності виконавчих органів Теплодарської міської ради (скорочено 3,5 штатні одиниці) та надали дозволи на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам бойових дій.

Під час пленарного засідання депутатами було підняте на обговорення рішення Одеської обласної державної адміністрації, щодо сформованого нового Перспективного плану об’єднання територіальних громад, в рамках якого Теплодар приєднують до Біляївської ОТГ.  З цього приводу висловив свою думку Аркадій Олексійович Губерник, який повідомив присутнім, що до 02 грудня необхідно прийняти рішення щодо подальшої самостійності міста Теплодар і він готовий підтримати будь-який вибір нашої громади. Підсумком обговорень став депутатський запит депутата Теплодарської міської ради Єлісоветського Євгена Дмитровича про звернення до ООДА щодо недопущення порушення принципу добровільності об’єднання територіальних громад і про бажання міста Теплодар залишитись самостійною адміністративною одиницею. Запит був підтриманий всіма присутніми депутатами.

Ще одним зверненням, але на цей раз до мешканців нашого міста, стало звернення Чуйко Олександра Миколайовича про термінову необхідність провести щеплення проти дифтерії, оскільки захворювання дуже небезпечне. Вакцина є в наявності в нашій лікарні тому просимо всіх потурбуватись про своє здоров’я та здоров’я своєї родини!

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням Результати поіменного голосування

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.