Останній місяць осені був багатим на спортивні події для учнів Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи. Вони показували свою майстерність у різноманітних змаганнях.

                                             ГРЕКО-РИМСЬКА БОРОТЬБА

Юні борці продовжують успішні виступи на республіканській арені. Вихованці тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша мовби дотримуються девізу: щосуботи – змагання. Саме так було у листопаді.

В V Всеукраїнському турнірі, що відбувся у м.Южноукраїнськ Миколаївської області, не було рівних нашому юному спортсмену Кирилу Угріку. Він переборов усіх своїх конкурентів і нагороджений золотою медаллю і цінним подарунком. Ще один теплодарський борець став бронзовим призером – це Олексій Дімітров.

Відкрита Першість Одеси під назвою «Осінь-2019» зібрала не лише борців міста і області. Приємно, що і тут теплодарці показали себе з кращої сторони. Наш Нікіта Чебан переборов усіх опонентів і нагороджений спеціальним Кубком «За волю до перемоги». У фіналі поступився Олексій Дімітров і отримав срібні нагороди. Бронзова медаль у юного Станіслава Лозновенка.

Вже традиційно теплодарці приймають участь у Міжнародному турнірі під гаслом «Спорт без кордонів», що проводиться у м.Берегове Закарпатської області. Цього разу 49-е змагання зібрало понад 600 учасників не лише із усієї України – серед них були і представники 11(!) європейських держав. За таких умов була застосована система вибуття після першої поразки. Але це ніяк не подіяло на минулорічного переможця турніру – просто чудово боровся наш Кирило Угрік. Він знову переміг усіх і нагороджений золотою медаллю. Молодець! Три перемоги здобув Дмитро Дімітров і у нього бронзова медаль.

29-30 листопада у м.Вознесенську Миколаївської області відбувся Всеукраїнський турнір за участю 265 учасників з 12 борцівських центрів України. Теплодарці теж приймали участь і виступили успішно. Кирило Угрік і Дмитро Дімітров стали переможцями у своїх вагових категоріях і нагороджені золотими медалями. Даниїл Битка боровся у фіналі і став срібним призером. Бронзова медаль у Вугара Мамедова.

Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!

У ЛЕГКОАТЛЕТІВ – БРОНЗА

          В Одесі пройшов чемпіонат Одеської області з легкої атлетики, в якому приймали участь вихованці тренера-викладача О.П.Шефера.

Найкращий результат у Ілони Шинділи в бігу на 800 метрів. В гострому суперництві з 10-ю опонентками вона фінішувала третьою і нагороджена грамотою і бронзовою медаллю.

Наші вітання!

                                                    ФУТБОЛ: ПІДСУМКИ СЕЗОНУ                                                                    

Завершився чемпіонат Біляївського району з футболу у вищій лізі. Юнацька команда м.Теплодара свій останній матч зіграла у Березані з місцевою командою «Старт» внічию – 1:1. З багатьох гольових моментів гості використали лише один – відзначився нападник Кирило Романов.

А 30 листопада відбувся «Кубок закриття сезону-2019». Юнаки грали у Теплодарі. В своїй групі наша команда перемогли бронзового призера чемпіонату команду с.Нерубайське з рахунком 2:0 (голи забили Денис Короленко і Владислав Михайліченко) і «Сокіл» (с.Градениці) – 1:0 (гол Кирила Романова) і вийшли у фінальну частину змагань. Тут обидва матчі – з срібним призером командою «Чайка» (с.Холодна Балка) і господарями поля з с.Маяки – наші юні футболісти зіграли внічию – 0:0. Стався унікальний випадок: переможець і призери визначались лише за додатковими показниками і за допомогою жеребу. Нам, на жаль, не пощастило – ми треті. Звичайно, прикро: не програли, не пропустили… Але це спорт.

Приємно за воротаря Івана Воробйова – він найкращий на турнірі! Крім вже названих гравців, бронзові нагороди отримають Маратіє Карим, Гринішак Богдан, Демчук Микола, Цап Данило, Степовий Нікіта, Терзі Леонід, Лозовський Максим, Коломієць Владислав, Сідоркін Ігор, Аннаєв Владлен, Гусейнов Джавід і тренер-викладач ТДЮСШ В.Є.Древаль.

У листопаді юнацька команда міста ДЮСШ-СК«Енергетик» (тренер-викладач В.Є.Древаль) у чемпіонаті Одеської області з футболу «Дитяча ліга» зіграла три виїзні матчі. Дуже приємно, що всі вони принесли нашій команді перемоги: рахунок з командою Іванівки – 1:0, з Роздільною – 7:2, з Доброславом – 13:1. В зоні «Центр» теплодарці разом з командою Овідіополя лідирують. Навесні у нас є всі підстави вийти у фінальну частину змагань.

                                               НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС.

В Роздільній проведена відкрита особисто-командна першість Одеської області, присвячена Дню Гідності і Свободи. Юні теплодарці (тренер-викладач П.М.Легкий) виступали у складі хлопчиків Андрія Бобришева і Олександра Скворцова і дівчаток Таїсії Ярошенко і Олександри Стойкової.

Кращий результат у Т.Ярошенко – в її активі три перемоги над ровесницями.

Ці змагання були генеральною репетицією перед ще одним серйозним випробуванням – в грудні пройдуть фінальні змагання обласної Спартакіади школярів.

                                                                 А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.