28  лютого 2019 року відбулось пленарне засідання чергової 50 сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання, на якому були присутні 20 депутатів із 26.

Перед початком пленарного засідання, Михайло Васильович традиційно привітав іменинників, які відзначали свої Дні народження в лютому, побажавши міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

 За затвердженим порядком денним на розгляд депутатів було винесено сім проектів рішень, які підтримані депутатами, майже без зауважень, одноголосно.

Рішення стосувались здійснення регуляторної політики у 2018 році, внесені уточнення до комплексної Програми розвитку цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки м.Теплодар Одеської області на 2018-2021 роки в новій редакції, надано дозвіл МКП «Одеська  ТЕЦ-2» на укладання договорів оренди та передачу функцій орендодавця на майно, що знаходиться на балансовому обліку підприємства, внесені зміни до списку присяжних Теплодарського міського суду Одеської області, а також дозволено виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в садовому кооперативі, затверджені розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період.

Єдиним проектом рішення, до якого внесли доповнення, був проект рішення про проведення звітів депутатів Теплодарської міської ради перед виборцями, а саме, депутати внесли пропозицію не регламентувати форму звіту.

В різному депутатам нагадали про необхідність дотримання строків подання електронних декларацій за 2018 рік.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням /?page_id=26522

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.