Наприкінці лютого учні відділення таїландського боксу Теплодарської ДЮСШ тренера-викладача О.А.Алексійчука приймали участь у другому етапі відкритого чемпіонату Одеської області з кікбоксингу ВАКО у розділі ЛОУ КІК, що проходив в Одесі. Змагання мали за мету не лише виявити найсильніших юних спортсменів, але й укомплектувати збірну Одещини на 2019 рік.

         Наші боксери виступили дуже добре. Всі п’ятеро учасників попали у призову трійку. Чемпіонами стали Андрій Кравченко (вагова категорія 63кг) і Ростислав Вітальєв (вагова категорія 51кг). Молодці! Срібні нагороди у Валерії Прутян (вагова категорія 57кг) і Нікіти Кравченко (вагова категорія 34кг). Бронзова медаль у Михайла Чабана (вагова категорія 40кг).

      За результатами  чемпіонату сформована збірна області у складі чемпіонів і срібних призерів. Приємно, що в когорті кращих є і вихованці теплодарської школи боксу – це Андрій і Нікіта Кравченки, Ростислав Вітальєв і Валерія Прутян. Наступне їх серйозне випробування відбудеться у середині березня –  це Всеукраїнський турнір «Кімерія».

     Щиро вітаємо тренера-викладача О.А.Алексійчука і його вихованців з високими спортивними результатами!

                                                                       А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.