Відповідно до наказу управління освіти, культури та спорту  виконавчого комітету Теплодарської міської ради №01-05/344 від 29.12.2018р. «Про призупинення роботи  дошкільного навчального закладу №1 «Веселка»» було призупинено освітній процес у дошкільному навчальному закладі №1 «Веселка» з 02.01.2019 для проведення ремонтних робіт вентиляційної системи у харчоблоці, заміни електроплит, сковороди та закупка нового холодильника.

         Сьогодні, 21 січня 2019р.,  відбулася перевірка стану готовності дитячого садку до прийому дітей та успішності реалізації ремонтних робіт.

Таким чином, зусиллями міського голови Михайла Жовніра та управління освіти, культури та спорту виконавчого комітету Теплодарської міської ради  забезпечено повноцінні комфортні умови праці нашим кухарям і високоякісний процес приготування їжі для наших вихованців.

         Вже завтра, відповідно до наказу управління освіти, культури та спорту виконавчого комітету Теплодарської міської ради №01-05/27 від 21.02.2019р. дітки зможуть повернутися до дитячого садка, який продовжить свою роботу.

Відділ освіти УОКС

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.