«Обов’язкова наявність в кожній школі сучасного комп’ютерного класу – як гарант якості навчання в умовах впровадження нових стандартів в шкільну освітню систему»- вважає начальник управління освіти, культури та спорту ВК ТМР Ковальов О.М.

         «Сучасні стандарти освіти орієнтовані на потребу у підготовці фахівців з вільним володінням комп’ютерними технологіями та інформаційною грамотністю відповідного рівня, яка не обмежується лише вмінням знаходити дані, а і обробляти та зберігати їх», – зазначила начальник відділу освіти Компанієць О.І.

         В рамках обласної програми «Освіта Одещини» та за сприяння депутата Одеської обласної ради Аркадія Губерника на ці цілі було виділено кошти у розмірі 425 тис. грн.. для Теплодарської загальноосвітньої школи      І-ІІІ ступенів на нову комп’ютерну техніку та обладнання – було закуплено 20 персональних комп’ютерів, 9 проекторів, 3 принтера (2 з них лазерні), 3 екрана з кріпленнями для проектора та одна інтерактивна дошка. Також всі класи були підключені до інтернету, а в школі було організовано 9 точок доступу до Wi-Fi.

        Відділ освіти УОКС

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.