18 січня  о 10.00 год. відбулась традиційна робоча нарада з приводу проходження опалювального сезону. Нарада проходила під головуванням першого заступника міського голови Панасюка Олега Юрійовича. В нараді приймали участь: директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Черевко Ніла Борисівна, директор МКП «Теплодарводоканал» Калашніков Сергій Володимирович, директор ТОВ ЖЕСП «Наше місто» Сурженко Андрій Ілліч, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутати Теплодарської міської ради Некрасов Юрій Петрович, Філіппов Василь Олексійович, Пахолюк Тетяна Петрівна, Власова Анна Павліна.

«Станом на 17 січня 2019 р. МКП «Одеська ТЕЦ-2» використала природного газу, за поточний опалювальний сезон, на суму близько 20 млн.грн.»,- повідомив присутнім Панасюк Олег Юрійович. Станом на 17.01.2019 р. заборгованість населення зменшилась  на 1,259 млн.грн. і становить 5,564 млн.грн. Поряд з цим, борг МКП «Одеська ТЕЦ-2» перед НАК «Нафтогаз» за поточний опалювальний сезон зменшився на 870 тис.грн. і складає 9 млн. 433 тис.грн. Поряд з цим, заборгованість держави підприємсту по пільгам і субсидіям складає 943 504 грн. Олег Юрійович зауважив, що вже сьогодні проводиться підготовка до наступного опалювального сезону, відповідно до розробленого плану заходів.

Черевко Ніла Борисівна повідомила, що котельна працює в штатному режимі, але існує велика проблема фінансового характеру, майже всі кошти, які надходять на рахунки МКП «Одеська ТЕЦ-2» перераховуються НАК «Нафтогаз» за спожитий газ.

В ході наради було піднято питання обслуговування приборів обліку теплової енергії та елеваторих вузлів. Під час обговорення даного питання Ніла Борисівна повідомила, що наразі триває процес взяття на баланс підприємства приборів обліку теплової енергії, і відповідно до Закону України «Про комерційний обік теплової енергії та водопостачання» обслуговувати їх буде теплопостачаюча компанія, за що споживачам буде нараховуватись абонплата. Також, до управління майна та інвестицій передані висновки, зроблені МКП «Одеська ТЕЦ-2» по результатам обстеження тепловізором житлових будинків та інших будівель міста.

Депутатами було озвучено ряд скарг зі сторони мешканців до МКП «Одеська ТЕЦ-2» щодо якості надання послуг, зокрема, жителі будинку №3 (2 під’їзд) скаржаться на холодні батареї – доручено МКП «Одеська ТЕЦ-2» і ТОВ ЖЕБП «Наше місто» негайно вирішити проблему опалення в даному будинку та посилити контроль за щоденними обходами чергових спеціалістів об’єктів міста.

Наприкінці наради, знову повернулись до обговорення питання створення ОСМД в нашому місті.  Пахолюк Тетяна Петрівна наголосила на необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед населення, з залученням спеціалістів даної галузі та керівників уже діючих ОСМД. Проблеми, які склалися з житловим фондом необхідно вирішувати і докорінно змінювати систему роботи в житлово-комунальному господарстві.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.