30 липня 2018 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав міський голова Михайло Жовнір з привітання підприємців нашого міста з Днем працівників торгівлі та вручив Подяки виконавчого комітету Теплодарської міської ради за активну участь у житті міста.

Продовжив нарадо заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович і повідомив присутнім про стан підготовки міста до нового опалювального сезону, про роботи та заходи, які проводяться в даному напрямку, а також про виникаючі  проблеми. Найбільшою проблемою, як при підготовці до минулорічного опалювального сезону, є  заборгованість КП «Одеська ТЕЦ-2» за спожитий газ, а також борги наших мешканців за спожиті послуги перед комунальними підприємствами нашого міста. Але підготовчі роботи для своєчасного початку опалювального сезону ведуться, проблеми сумісними зусиллями вирішуються. Окрім того, проводиться ремонтні роботи на міському будинку культури, виконані роботи по протипожежній системі у ДНЗ №1 та продовжуються в школі, ведуться роботи по ремонту покрівель на житлових будинках та інше.

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги. На жаль, заборгованість населення залишається по всім спожитим послугам, а рівень сплати коливається близько 75-80%.

Ковальов Олександр Миколайович, в.о. начальника управління освіти, культури та спорту, доповів про готовність до початку нового навчального року, підготовка ще триває, але до першого вересня навчальні заклади на 100% будуть готові до прийому своїх вихованців. Триває підготовка до святкування Дня прапору та Дня незалежності України.

На завершення наради, ще раз звернули увагу присутніх на пильний огляд територій біля підприємств, установ, організацій та прибудинкових територій, з метою викорінення амброзії до початку цвітіння, для недопущення її поширення.

Апаратна нарада при міському голові м.Теплодар

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.