29 березня 2018 року відбулось пленарне засідання позачергової сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання. Порядок денний включав в себе 19 питань.

Перед початком пленарного засідання, керуючою справами Зорило Ольгою Петрівною були зачитані дві Постанови Територіальної виборчої комісії. Першою постановою виведено Самойлову (Коротку) Діану Вікторівну з депутатського корпусу Теплодарської міської ради (відповідно до заяви за власним бажанням). Другою постановою визнано депутатом Теплодарської міської ради Філіппова Василя Олексійовича.

На пленарному засіданні був присутній депутат Одеської обласної ради Губерник А.О., керівники комунальних підприємств, начальники управлінь, відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та мешканці міста.

Одарич Світлана Петрівна, начальник фінансового управління, першою представила проект рішення «Про внесення змін і доповнень до рішення Теплодарської міської ради №345-VII від 22.12.2017 року «Про бюджет міста Теплодар на 2018 рік»». Даним проектом передбачено збільшення бюджету на 4 млн.48 тис.грн. за рахунок виділення коштів Одеською обласною радою з обласного бюджету.

Далі доповідав головний лікар Теплодарської центральної міської лікарні, депутат ТМР Чуйко Олександр Миколайович, який представив на розгляд депутатського корпусу два проекти рішень, які пов’язані з реформою медичної галузі і власне подальшою роботою нашої міської лікарні.

Депутати також погодили істотні умови  договору державно-приватного партнерства з модернізації пуско-резервної котельної м.Теплодар з ТОВ «НОВА ГЕНЕРАЦІЯ-ПІВДЕНЬ», затвердили незалежну оцінки майна комунальної власності територіальної громади м. Теплодар, яке планується передати в концесію та в управління приватному партнеру.

Затверджені Програми зайнятості населення м.Теплодар на 2018-2020 роки, розвитку цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки м.Теплодар Одеської області на 2018-2021 роки, а також депутати підтримали передачу в оперативне управління об’єкта незавершеного будівництва спортивного комплексу Теплодарській спортивній громадській організації «Федерація футболу м.Теплодар».

Далі були питання, які стосувались земельних відносин громадян міста.

Всі рішення були підтримані, окрім внесення змін в Додаток «Перелік об’єктів незавершеного будівництва й основних фондів, які підлягають приватизації у 2016 – 2018 р.р.» до рішення Теплодарської міської ради від 27.11.2017 року № 332-VII.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись за посиланням.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.