30 березня 2018 року відбулась чергова щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Першим доповідачем апаратної наради був виконуючий обов’язки першого заступника міського голови Панасюк Олег Юрійович, який повідомив, що 31 березня 2018 року (згідно рішення виконавчого комітету Теплодарської міської ради) буде закінчено опалювальний сезон 2017-2018р.р. в місті. Також було наголошено на необхідності проведення розширеної наради з підведення підсумків пройденого та планів на майбутній опалювальні сезони. Олег Юрійович повідомив про наявність боргів у КП «Одеська ТЕЦ №2» по результатам опалювального сезону. Так, станом на 20 березня 2018 року заборгованість КП «Одеська ТЕЦ №2» перед НАК «Нафтогаз України» за отриманий газ складає близько 12 млн.грн. Поряд з цим, заборгованість населення КП «Одеська ТЕЦ №2» за спожите тепло складає близько 4,4 млн.грн., заборгованість держави по пільгам та субсидіям – близько 2 млн.грн., по різниці в тарифах – близько 9 млн.грн.

На сьогоднішній день, в місті відпрацьовуються два енергетичних проекти, які кардинально змінять систему опалення міста.

Далі, керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги. На жаль, заборгованість населення залишається по всім спожитим послугам. Претензійна робота з боржниками ведеться.

Зубкова Зоя Борисівна, в.о. заступника міського голови, в.о.начальника управління освіти, культури і спорту, ознайомила всіх присутніх з заходами, які планується провести в рамках святкування Дня міста, а також запросила всіх бажаючих долучитись з пропозиціями чи зауваженнями до запланованих заходів.

Зорило Ольга Петрівна, керуюча справами, повідомила про оголошення двомісячника з благоустрою міста та закликала колективи всіх підприємств, організацій та установ міста долучитися до благоустрою всього міста, а не тільки прилеглих територій.

Заступник головного лікаря Теплодарської МЦЛ Запорожан Майя Афанасіївна повідомила про початок оформлення договірних відносин із сімейними лікарями з 02 квітня 2018 року.

Завершив апаратну нараду Жовнір Михайло Васильович, акцентувавши увагу на тому, що вже сьогодні нам необхідно готуватись до наступного опалювального сезону, а також необхідно вирішувати питання щодо безконтрольного збільшення популяції безпритульних тварин в місті та необхідності вирішення питання з транзитним проїздом через наше місто крупногабаритного транспорту.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.