25 травня 2017 року відбулась чергова сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 29 питань.

Першим рішенням були внесені зміни до Регламенту роботи Теплодарської міської ради VII скликання, зміни стосувались завчасної реєстрації бажаючих бути присутніми на засіданні Теплодарської міської ради.

Депутати затвердили список присяжних Теплодарського міського суду Одеської області, затвердили внесення змін і доповнень до бюджету міста Теплодар на 2017 рік.

Затверджені розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період, положення про відділ з питань оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Підтримали депутати Теплодарської міської ради проект рішення про затвердження детального плану територій під розміщення храму страстотерпців кн.Бориса і Гліба УПЦ КП у м.Теплодар.

Були підтримані зміни до деяких програм, щодо збільшення прогнозних обсягів фінансування.

Наступним пакетами були питання, які стосувались земельних відносин.

В різному виступив Олексійчук Олександр Іванович з пропозицією встановити Шевченко Таїсії Йосипівні, почесному громадянину Теплодара, меморіальну дошку. Всі депутати підтримали дану ініціативу.

Далі, Кучерук Олексій Васильович – голова комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту населення повідомив присутнім про збір підписів за заборону продажу земель та запросив бажаючих приєднатися.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.