Подією №1 в спортивному житті міста під час святкування 36-ї річниці Теплодару стало проведення відкритої першості Одеської області з греко-римської боротьби серед ДЮСШ. До нас приїхали 100 учасників із 11 борцівських центрів: 9 – з одеського регіону: 5 команд з райцентрів –  Іванівка, Окни, Подільськ, Велика Михайлівка, Роздільна і 4 команди з Одеси – КДЮСШ №16, ФСТ «Україна», СК «Носоріг», «Інваспорт», а участь 2-х команд із-за меж області – з Ужгорода і Миколаєва –  зробили їх де-факто Всеукраїнськими. Юнаки 2000-2010 років народження помірялися силами у 16 вагових категоріях.

           Почесними гостями спортивного свята були:

С.В.Колебошин – заступник голови Одеської облдержадміністрації,

М.В.Жовнір – міський голова м.Теплодар,

А.О.Губерник – депутат Одеської обласної ради,

В.В.Разумов – депутат Одеської обласної ради,

Р.О.Аяманов – Президент Федерації греко-римської боротьби Одеської області,

В.С.Рудий –  ЗТУ, член Федерації боротьби України.

       Забезпечували суддівство судді національної категорії: секретар Євгеній Петров з Ужгорода; керівники килима: Володимир Вапнер з Миколаєва, Андрій Деркач з Одеси і Джамал Бараташвілі з Іванівки; судді на килимі: Олег Дубина з Подільська і Юрій Лісовий з Одеси. Обов’язки головного судді успішно виконав тренер-викладач ТДЮСШ В.А.Гладуш.

      Вражає тренерський склад команд з Одеси – це майстри спорту міжнародного класу, тренери високої кваліфікації Андрій Кравченко, Олексій Мазур і Юрій Коваль. А серед учасників було багато розрядників, включно до кандидатів у майстри спорту України.

        Спортивні результати вихованців відділення греко-римської боротьби Теплодарської ДЮСШ такі:

переможцями стали 4 борців: Дмитро Дімітров (2006р.н.) – вагова категорія 29кг, Олексій Дімітров (2008р.н.) – вагова категорія 29кг, Андрій Каліберда (2003р.н.) – вагова категорія 53кг, Микита Чебан (2006р.н.) – вагова категорія 42кг;

2 місця теж у 4-х борців: Олександр Ніколайчук (2008р.н.) – вагова категорія 26кг, Теймур Гусейнханов (2007р.н.) – вагова категорія 32кг, Сергій Балюк (2010р.н.) – вагова категорія 32кг, Кирило Раков (2003р.н.) вагова категорія 48кг;

3 місця у 10 борців: Олексій Іванов, Данило Шкуропадський, Кирило Угрік, Денис Капустян, Владислав Демченко, Микола Острамецький, Микола Станчев, Роман Лєпєгов, Богдан Юрчак, Олексій Андрєєв.

       Всі призери нагороджувалися грамотами і медалями відповідного ґатунку, а переможці додатково – Кубками.

      За допомогу в організації і проведенні чемпіонату, спонсорську допомогу оргкомітет щиро дякує:

-міському голові М.В.Жовніру,

-начальнику УОКС ВК ТМР М.М.Назаренко;

-меценатам –  депутату Одеської обласної ради В.В.Разумову і вихованцю Теплодарської школи боротьби Д.О.Бобровнику;

-колективу працівників Теплодарської ЗОШ ( директор Л.С.Грещук);

-ведучій – учителю Л.В.Алексійчук;

-медсестрі Н.А.Разумовій;

-танц.колективу «Джей-Денс» (кер.Кравцови Г.П. та В.В.) та ще багатьом людям і добродіям, що були причетні до нашого спортивного свята .

         Символічно, що саме в цьому році виповнюється 20 років греко-римській боротьбі в Теплодарі. Щиро вітаємо Володимира Андрійовича і всіх його вихованців із ювілеєм! Здоров’я і нових спортивних і життєвих звершень!

                                                                        А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.