Зіграні перші матчі відкритого чемпіонату Біляївського району з футболу, в яких приймають участь основна і юнацька команди м.Теплодару. Разом з нашими ще 12 команд виборюють право стати найкращими у вищій лізі Біляївщини.

       Вдало розпочали змагання футболісти міста. 30 квітня ми приймали одного з реальних претендентів на перемогу – команду «Дружба народів» (с.Яськи). Ще зовсім недавно саме вона виборола срібні медалі зимового чемпіонату, а протистояння нинішніх суперників тоді, нагадую, завершилося на користь теплодарців – 2:0 і 2:2.

       Нинішній матч, як і чекалось, пройшов у цікавій боротьбі. Доля поєдинку вирішилась у другому таймі. Спочатку двічі наказав опонента за безлад у обороні наш Владислав Романюк, а довершив переможну справу Павло Кожухов, вийшовши на заміну, – 3:0!

      А от юнацькі команди м.Теплодару і с.Яськи виявити сильнішого не змогли – 0:0. Слід зазначити, що гольові моменти були як з одного, так і з іншого боку, але поспішні дії юних гравців до взяття воріт не призвели. Відзначу кілька чудових сейвів від Івана Воробйова.                                                                

      Матчі відбуватимуться у суботу: о 15.00 грають юнаки, о 17.00 – основна команда. Наступні два тури: 6-го травня граємо у с.Нерубайське, а 13-го прийматимемо команди м.Біляївки.

     Вболіваймо за теплодарський футбол разом!

                                                                            А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.