У відділенні шашок Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи тренерами-викладачами за сумісництвом працюють батько і син – Шкіря Євгеній Васильович і Шкіря Олександр Євгенович.

        У Є.В.Шкірі стаж тренерської роботи сягнув 24 років. За ці роки плідної праці ази науки гри в шашки і шахи в ТШШК і відділенні шашок та шахів опанували сотні – ні, тисячі юних теплодарців, підлітків і молоді. Щороку проводяться кільканадцять змагань різного спрямування: чемпіонати, турніри, матчі тощо. Вже на черзі традиційна, XVІІІ міська шахово-шашкова Олімпіада. В ній, як правило, приймає участь до 200 учасників. Аналогічного змагання в Україні немає!

           Його вихованці неодноразово ставали чемпіонами і призерами Спартакіади школярів Одеської області і Всеукраїнських змагань. Вершиною досягнень учнів є участь Євгенія Сімченка і Євгенія Гончаренка у фіналі чемпіонату світу з шашок серед кадетів.

          Активним учасником занять батька був і син Олександр. Згодом він став перемагати на турнірах серед однолітків як у місті, так і в області. Виконав норматив майстра спорту України з шашок. А ставши дорослим, ступив, як і батько, на тренерську стезю.

         Визначною нагородою в роботі Є.В. і О.Є.Шкірі є грамоти управління фізичної культури і спорту Одеської облдержадміністрації в огляді-конкурсі за кращу організацію роботи серед відділень ДЮСШ  – це ІІІ місце в 2010 році і ІІ місце в 2011 році.

           І ось приємна новина  з Одеси. На січневому засіданні Правління шахово-шашкових клубів Одещини вирішило: за багаторічну роботу з популяризації і пропаганди шашок та шахів, високі досягнення вихованців нагородити  тренерів – викладачів Теплодарської ДЮСШ Є.В.Шкірю і О.Є.Шкірю Почесним знаком Правління.

             Щиро вітаємо!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.