В нинішньому році вперше виступили в офіційних змаганнях юні вихованці відділення греко-римської боротьби тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша. 18-19 лютого в Одесі проведено відкритий Всеукраїнський турнір пам’яті чемпіона СРСР І.Г.Толмачова.
Серед учасників були не лише одесити і представники Одещини, а й юні спортсмени з Київської, Сумської, Закарпатської, Вінницької, Миколаївської і Луганської областей, а також 4 команди з  Молдови. Особисто-командні змагання зібрали понад 200 учасників.

         Успішно боролися юні теплодарці. В особистому заліку вдруге поспіль чудово виступив 10-річний Кирило Угрік. У його ваговій категорії до 35кг було більше 30 опонентів. Наш борець переміг усіх суперників, а у фіналі отримав дострокову перемогу над господарем корту – одеситом. Молодець!

         Ще троє теплодарців увійшли до першої збірної Одеської області – це Олексій Іванов (вагова категорія 54кг), Андрій Каліберда (вагова категорія 47кг) і Данило Битка (вагова категорія 42кг). Завдяки перемогам і юних теплодарців, команда тріумфувала. Всі борці нагороджені золотими медалями і пам’ятними грамотами.

       Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.