Сьогодні 9 вересня 2024р., о 9:00 міський голова Олександр Чуйко провів щотижневу апаратну нараду.

Олександр Миколайович розпочав нараду із привітання команди переможців гри «Що? Де? Коли?».
Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» проводилася 6 вересня 2024р. серед органів місцевого самоврядування Одеського району. Організатором даного заходу була Одеська районна рада, а ініціатором – Аркадій Мкртичян, заступник голови Одеської районної ради.

Далі підвели підсумки роботи за минулий тиждень та заслухали інформацію про стан справ у структурних підрозділах міської ради, комунальних підприємствах міста.

Основні теми наради:

– Заходи з мобілізації: про початок приписної кампанії юнаків, про виконання та проведення мобілізації доповів начальник відділу з питань оборонної, мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН Олександр Ковальов.

– Стан захворюваності населення на ГРВІ, грип та COVID: про перші ознаки, клінічні симптоми, перебіг захворювання та експрес-тести проінформувала головний лікар КНП «Теплодарський центр ПМСД» Майя Запорожан.

– Опалювальний сезон: про підготовку житлового фонду та роботу з боржниками доповів директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Олександр Михайлов.

– Соціальна сфера: про облік та допомогу ВПО, про нарахування та виплати соціальної допомоги та про запуск міської цільової програми “Дешевий хліб” для малозабезпечених верств населення похилого віку громади доповіла начальник управління соціальної політики Тетяна Полюк.

– Благоустрій міста: стан роботи ліфтів в будинках 3 та 4, покос сухостою, про роботу житлово-комунального господарства доповідав начальник управління ЖКГ, землевпорядкування та майна Ігор Харламов.

– Освіта міста: про набір учнів до школи мистецтв та про швидкість інтернету в укритті ліцею доповіла начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Красножон.

По завершенню наради, по різним напрямкам роботи, міським головою надані відповідні доручення.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.