Федерація роботодавців України розпочинає пілотний проект співпраці з програмою 🇩🇪Partnering in Business with Germany Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

 Метою Програми є розвиток зовнішньоекономічної співпраці (торгівельної, інвестиційної, інноваційної, освітньої тощо) між українськими і німецькими компаніями.
Більше інформації про Програму – на сайті https://partnering-in-business.de/en/

🟢 З огляду на зростання потреб членів ФРУ у якісному промисловому обладнанні, а також зважаючи на передові позиції та досвід німецького бізнесу у галузі машинобудування, ФРУ ініціює запуск нового тематичного напряму Програми, метою якого стане налагодження співробітництва та реалізація В2В проектів з німецькими компаніями галузі машинобудування.

⚠️Участь у Програмі можуть брати менеджери середньої та вищої ланки українських підприємств, які мають КОНКРЕТНУ ідею співробітництва з німецьким бізнесом. Бажано також мати перелік компаній-потенційних контрагентів для співпраці.
⭐️ З огляду на те, що у Програмі окрім України беруть участь 16 країн світу, вона може також сприяти налагодженню зв’язків з бізнесом країн Африки та Азії.

📌 Програма складається з двох блоків:
1️⃣ 4-6-тижнева онлайн сесія в Україні (близько 3 занять на тиждень), яка проводиться спільно українським офісом Програми та німецькою стороною. Включає навчальні тренінги, онлайн-зустрічі з німецькими компаніями тощо, метою яких є глибоке ознайомлення з особливостями ведення бізнесу у Німеччині та встановлення контактів з німецькими учасниками.
2️⃣ 3-тижнева сесія у Німеччині (всі регіони), яка включатиме як навчальну частину, так і В2В зустрічі, перемовини, фекторі-тури на німецькі підприємства, участь у виставках тощо.

✔️ Відповідно до потреб наших членів ми маємо можливість спільно сформулювати цікавий саме для них максимально конкретизований перелік напрямів, механізмів співпраці, потенційних учасників з німецького боку, який буде переданий німецькій стороні у вигляді ТЗ для реалізації у межах Програми.
✉️ З цією метою дуже важливо максимально чітко сформулювати відповіді в аплікаційній формі, яку ми пропонуємо заповнити зацікавленим компаніям та надіслати на електронну адресу shevchenko_fru@ukr.net

🎮Можливо також обрати мову Програми для групи – англійська або російська (обумовлено великою кількістю учасників з пострадянських країн Азії).

🗓Строки збору заявок – протягом вересня. Очікуваний старт Програми – грудень 2024 р. (можливо, раніше, у випадку більш раннього затвердження фінансування та швидкого набору групи 20-25 ос.).
⚙️ Аплікаційну форму та драфт пілотної Програми за напрямом «Машинобудування» з умовами участі (у т.ч. фінансовими) додаємо

❓ із запитаннями звертайтеся: Анастасія Шевченко +380508021568 (ТГ, Вайбер, WhatsApp)

🚀Підпишись – https://t.me/+RkUI7EJp4QEroJF2

 

Бажаєш стати партнером Об’єднання роботодавців? Заповни форму – https://forms.gle/HP7uSZtTngwufKT99

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.