01 липня 2024 року I 09:00 робочий тиждень розпочався традиційною апаратною нарадою під головуванням міського голови Олександра Чуйка.

Приємним початком стало привітання родини наших офіцерів громади Бабенко Сергія та Каріни з поповненням в їх родині. Під оплески присутніх, Олександр Миколайович привітав молодих батьків та вручив свідоцтво про народження малюка.

В нараді прийняли участь начальники відділів та управлінь виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівники комунальних підприємств міста.

Майя Запорожан, директор КНП «Теплодарський ЦПМСД», проінформувала про підвищення рівня захворюваності на вірусні інфекції серед дітей, а також зауважила на необхідності бути пильними до свого здоров’я, особливо літніх людей, наголосила на тому, що в спекотні дні, без необхідності, не виходити на вулицю.

Директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Олександр Михайлов прозвітував про підготовку до нового опалювального сезону та означив проблеми, з якими стикається підприємство.

Директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто 21»» Андрій Сурженко проінформував про роботи з очищення горищ та підвальних приміщень в будинках, поряд з цим, зауважив, що скарги до диспетчерської служби від жителів громади не надходили.

Міський голова Олександр ЧУЙКО доручив:
– керівникам комунальних підприємств продовжити підготовку до осінньо-зимового періоду
– посилити заходи з благоустрою міста
– керівникам закладів соціального спрямування посилити увагу до одиноких літніх громадян

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.