У п’ятницю 14 червня 2024 року, начальник Служби у справах дітей виконавчого комітету Теплодарської міської ради Наталія Гріщук прийняла участь у науково-практичному семінарі «Розвиток співпраці служби у справах дітей Одеської районної державної (військової) адміністрації  зі службами у справах дітей територіальних громад Одеського району».

Семінар був проведений Одеською РВА спільно з Одеським державним університетом внутрішніх справ.

Темою обговорення були дієві заходи служб у справах дітей щодо захисту дитини від домашнього насильства через призму принципів правосуддя, дружнього до дітей, а також проблеми та перспективи створення прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та патронатних родин.

Протягом дня проходили: презентація музею університету; презентація центру медіації; презентація спеціалізованого навчального полігону; «Інтерактивна класна кімната»; презентація інтерактивної аудиторії «Кімната дружня до опитування дітей»; презентація інтерактивної аудиторії «Зала судових засідань».

Питання захисту дітей є надважливим для майбутнього нашої держави та нації. В умовах війни маємо робити все можливе, аби діти зростали у сімейному оточенні, атмосфері гармонії, щастя та розуміння.

 
Джерело: Одеська РДА

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.