При досягненні дитиною 6-річного віку видається посвідчення дитини з багатодітної сім’ї . Для отримання посвідчення дитини з багатодітної сім’ї потрібно одному з батьків звернутись до центру надання адміністративних послуг у м. Теплодар за адресою: вул. Піонерна 7 подати заяву та пакет документів, а саме:

  • паспорт та ідентифікаційний код одного з батьків;
  • свідоцтво про народження дитини, ідентифікаційний код (при наявності);
  • витяг з реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання дитини;
  • фотографію дитини 3х4.

При досягненні дитиною 14-річного віку в посвідчення вклеюється нова фотокартка та продовжується термін дії посвідчення дитини з багатодітної сім’ї. Для подовження посвідчення дитини з багатодітної сім’ї потрібно одному з батьків до центру надання адміністративних послуг у м. Теплодар за адресою: вул. Піонерна 7 подати заяву та пакет документів:

  • паспорт та ідентифікаційний код одного з батьків;
  • паспорт дитини;
  • витяг з реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання дитини;
  • посвідчення дитини з багатодітної родини;
  • фотографію дитини 3х4.

При досягненні дитиною 18-річного віку за умови навчання за денною формою навчання в загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах, – до закінчення навчальних закладів, але не довше, ніж до досягнення ними 23 років, дитина входить до складу багатодітної сім’ї. Для продовження посвідчень в зазначеному випадку потрібно надати довідку про навчання дитини, яка досягла 18 років та посвідчення дитини з багатодітної родини до центру надання адміністративних послуг у м. Теплодар за адресою: вул. Піонерна 7.

Багатодітна сім’я втрачає статус, якщо студент переводиться на заочну чи вечірню форму навчання; якщо студент припиняє навчання в разі академвідпустки чи інших причин; якщо студент вступає в шлюб і створює власну сім’ю.

Просимо батьків переглянути терміни дії посвідчень своїх дітей та в разі необхідності звернутись до  центру надання адміністративних послуг у м. Теплодар за адресою: вул. Піонерна 7 для вирішення питань.

 

Відділ соціального забезпечення та

сімейної політики виконавчого

комітету Теплодарської міської ради

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.