Наразі КП «Одеська ТЕЦ-2» знаходиться вкрай важкому фінансовому становищі.
За рахунок того, що тариф на теплову енергію не відповідає витратам, які несе підприємство, та залишився не змінним з листопада 2021 року, різницю собівартості у розмірі 18 млн. грн. має компенсуватися коштами державного бюджету, але нажаль, досі не профінансовано.

Борг населення міста Теплодар, станом на 18.01.2024 року складає більше 19 млн.грн.
Враховуючи те, що населення міста – це 90% всіх споживачів, своєчасна оплата послуги з теплопостачання є критично важливою складовою для функціонування підприємства.

18.01.2024 року, не зважаючи на воєнний стан, наше підприємство отримало попередження про припинення постачання електричної енергії від ДПЗД «УКРІНТЕРЕНЕРГО» та від АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» через виниклу заборгованість.

Адміністрація підприємства сумісно з керівництвом міста вживає усіх можливих заходів у вирішенні питання теплозабезпечення міста, у тому числі, залучає Одеську обласну та районну адміністрації, також направлені листи до Уряду України, Асоціації міст України та інші інстанції.
Ускладнює ситуацію те, що на всі рахунки КП «Одеська ТЕЦ-2» накладено арешт.

З метою погашення заборгованості, перед енергопостачальними підприємствами, необхідно ТЕРМІНОВО погасити борги за опалення та не допустити припинення постачання енергоносіїв на котельню м.Теплодар, що призведе до катастрофічних наслідків – зупинення роботи котельні в зимовий час.

 адміністрація КП “ОТЕЦ-2”

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.