З 27 по 28 січня 2024р. в м. Львів проходив всеукраїнський турнір з футзалу «Львівський Лицар» в  якому приймала учать і команда ДЮСШ «Енергетик» м.Теплодар.

Вихованці тренера-викладача Віталія ДРЕВАЛЯ успішно виступили на високому рівні серед 16 команд з різних куточків України.

На першому етапі грали у групі В:
З командою «Чемпіон» (м. Тернопіль) – 1:1 (гол забив Сушко Дмитро)
З командою «Один на один» м. Стрий 0:2
З командою «Сокіл» м. Долина 3:0 (голами відзначились Бабілов Артур – 2, Сушко Дмитро –  1)

Це дало нам змогу грати у Лізі Чемпіонів:
З командою «Олімп» м. Рівне 2:4 (голи Сушко Дмитра)
З командою «Ніка-05» м. Івано-Франківськ 2:2 (голи Бабілова Артура) 
З командою «Легіон» м. Бірки 0:2

У фінальній грі в запеклій боротьбі  наша команда отримала впевнену перемогу 2⃣:0⃣ над командою «Гайворон» м. Гайворон Кіровоградська обл.

Нашу команду нагороджено Кубком Надії , гравців та тренерів Віталія та Анну ДРЕВАЛЬ медалями, кращим гравцем відзначено капітана Сушко Дмитра.

Склад команди: Чабан Максим (воротар), польові гравці Чернишов Кирило, Яровий Макар, Федоришин Артем, Макеєв Станіслав, Мога Микита, Бабілов Артур, Сушко Дмитро, Марценюк Макар, Манько Артур.

Батьки та діти висловлюють подяку  міському голові Чуйко Олександру Миколайовичу, першому заступнику міського голови Маковецькому Андрію Миколайовичу та депутату Теплодарської міської ради Сурженку Андрію Іллічу за надання транспорту для зручного перевезення гравців та батьків з м. Теплодар до м. Одеса, а також із м. Одеса в м.Теплодар.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.