В с.Зоря Саратської громади пройшло чергове випробування обласної Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти в ІІ групі – тут відбулися фінальні змагання з шахів та шашок. 

Із заявлених 28 команд територіальних громад півдня Одещини приймали участь 19. В них виступали і юні гравці відділення шахів Теплодарської ДЮСШ (тренер-викладач Анатолій БАЛАНЮК).  

Змагання проходили за швейцарською системою в 7 турів. Наші шахісти грали чудово і здобули перемоги над 6 командами (Татарбунари, Болград, Маяки та др.), але у вирішальному матчі мінімально поступилися господарям – 1:2. Це дало змогу теплодарцям посісти 2 місце! 

Команда у складі Іллі Гільова, Тимофія Бруяки і Софії Подчинок нагороджена грамотою і Кубком, а гравці і тренер – грамотами і срібними медалями.    

Не можна не відзначити індивідуальний залік по дошках. На 1-й дошці чемпіон Теплодару серед школярів Ілля Гільов набрав 6,5 очок із 7 можливих! Такий же результат і Тимофія Бруяки на 2-й дошці. Це гарантувало їм перші місця.   

Вперше після тривалої перерви змагались і наші юні шашкісти. У них ще все попереду.   

Тренер, батьки і діти висловлюють ПОДЯКУ начальнику ВОКМС Людмилі КРАСНОЖОН, волонтерці Вікторії РОМАШЕВІЙ і сім’ї ГІЛЬОВИХ за сприяння поїздки на змагання!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.