25 січня 2024 року міський голова Олександр Чуйко провів чергове пленарне  засідання 46 сесії Теплодарської міської ради VIII скликання.

На сесію прибуло 16 депутатів міської ради, також серед присутніх були керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та представники ЗМІ. 

Відповідно до розпорядження міського голови №15-Р від 15.01.2024р. про скликання чергової 46 сесії Теплодарської міської ради VIII скликання, у період з 19 по 24 січня працювали профільні постійні комісії Теплодарської міської ради, на засіданнях яких були розглянуті та обговорені проєкти включені до порядку денного.

З головного: 

затвердили запропоновану міським головою кандидатуру на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Пропозиція міського голови була підтримана депутатським корпусом. 

затвердили Правила утримання домашніх, свійських тварин та птиці на території Теплодарської міської територіальної громади.

внесли зміни до:

▫️програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Теплодарської міської територіальної громади на 2022 – 2025 роки. 

▫️міської цільової програми забезпечення громадської безпеки і діяльності місцевих загонів територіальної оборони, правоохоронних органів, Збройних Сил України, комунальних підприємств, установ і закладів, та забезпечення підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Теплодарської міської територіальної громади на 2024 – 2025 роки. 

▫️міської комплексної програми соціальної підтримки  населення на 2023-2025 роки «Соціальний захист населення міста»

▫️раніше прийнятих рішень про бюджет Теплодарської територіальної громади на 2023 – 2024 рр.

 розглянули та підтримали створення комунальної установи «АГЕНЦІЯ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ» Теплодарської міської ради та  затвердили її Статут. 

розглянули ряд земельних та майнових питань.

Плідна робота засідання міської ради пройшла в конструктивному форматі. 

З поіменним голосуванням можна буде ознайомитись на офіційному сайті Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.