12 листопада 2022 року  виповнюється 25 років з дня створення управління соціальної політики виконавчого комітету Теплодарської міської ради на чолі з Полюк Тетяною Миколаївною, яка очолює його з перших днів існування.
Працівники управління – люди з доброю душею і щедрим серцем, багато з них працювали та працюють в управлінні вже тривалий час.
Ви – досвідчені службовці та справжні професіонали! Завдяки вашій щоденній праці люди починають вірити в допомогу від держави, людей і бачити сенс продовжувати боротися з тяжкими моментами свого життя. Ваше покликання та робота робить світ та життя людей трохи кращими.
Щиро вітаємо Вас з цією річницею та бажаємо всім мирного неба, міцного здоров’я, добра й благополуччя, мудрості, творчого пошуку та невичерпної енергії в роботі! Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! Хай у ваших домівках панують мир і злагода, благополуччя і достаток. Дуже пишаємось бути з вами єдиним цілим у роботі спрямованій на забезпечення необхідною підтримкою та допомогою мешканців міста, тим самим підвищуючи рівень довіри до міської влади!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.