Реалізацію потужних проєктів, які сприятимуть покращенню стану всієї інфраструктури регіону, нині розпочато в Одеській області.

“В посилені енергонезалежності нашої держави – це будівництво лінії 330 кіловольт «Новоодеська — Арциз». Обласна державна адміністрація активно співпрацюємо в цьому напрямку з «Укренерго»: проєкт – готовий, вирішено всі питання, вартість будівництва об’єкту близько 1,3 млрд гривень. В системі транспортної інфраструктури — це нова дорога в обхід Паланки для того, щоб сьомий європейський транспортний коридор запрацював активно і без будь-яких перешкод. Вже розпочала свою роботу поромна переправа «Орловка – Ісакча» – і щомісяця фіксуємо до 4000 автомобілів. Транспортний потік сприяє розвитку туризму, особливо в Ізмаїлі” – заявив голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький виступаючи на відкритому діалозі «Розвиток людського потенціалу і нова інфраструктура. Як створити умови для ефективного використання можливостей Одеського Регіону?», що відбувся в Агенції регіонального розвитку Одеської області.

Сергій Гриневецький нагадав учасникам панельної дискусії, що з 1-го листопада Україна розпочала головувати в Європейській Дунайській комісії, а це, на думку голови Одеської ОДА, дозволить реалізувати ще декілька амбітних проєктів в регіоні.

“Окрім цього нас турбує аварійний стан Хаджибейської дамби, питання Румунського каналу, робота каналізаційно-насосної станції – вже сьогодні запроектовано план дій для покращення ситуації і в наступному році розпочнуться роботи” – сказав Сергій Гриневецький.

На думку голови Одеської ОДА, саме Агенція регіонального розвитку має стати не тільки дискусійним, а й прикладним майданчиком для реалізації важливих стратегій, які розробляє влада та затверджуємо їх на рівні представницьких органів чи то місцевої ради, чи то обласної ради.

“Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо значно поліпшити головне – якість життя населення, а Агенції регіонального розвитку бажаю в цьому напрямку тільки успіхів” – сказав Сергій Гриневецький.

За інформацією Одеської ОДА

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.