26 листопада  2021 року, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання чергової п’ятнадцятої сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання. У засіданні взяли участь 19 депутатів  міської ради,  також  були присутні керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та   громадськість міста.

На початку пленарного засідання, Олександр  Миколайович привітав депутатів міської ради Івана Ободовського, Михайла Бігунова, Юрія Пирогова, Максима Шостаковського та Олександра Шостаковського   які нещодавно   відзначали свої день народження, побажавши їм міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді. Також, міський голова вручив подяку депутату Андрію Сурженко за небайдуже ставлення до жителів та проблем міста.

За порядком денним на розгляд  депутатського корпусу було запропоновано 54   питання.

Депутатами було заслухано та підтримано зміни до структури та загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, затверджена структура та загальна чисельність  управління житлово-комунального господарства, землевпорядкування  та майна.

В ході сесії депутати затвердили ряд міських програм на 2022-2024 роки, в деякі внесли зміни та доповнення, серед них: утримання, охорона об’єктів та майна комунальної власності територіальної громади м.Теплодар; розвиток дорожнього господарства, що знаходиться у комунальній власності територіальної громади м.Теплодар; благоустрій міста та розвиток і збереження зелених насаджень м.Теплодар; програма фінансової підтримки комунальних підприємств Теплодарської міської ради; архітектурно-будівельного розвитку; соціально-економічного та культурного розвитку м.Теплодар; комплексна програма соціальної підтримки населення; програма розвитку фізичної культури, спорту та підтримка молоді у м.Теплодар; програма освіти міста Теплодар.

Також,  депутати приділили  увагу питанню  стосовно виконання бюджету Теплодарської міської громади на 2021 рік.

Заслухали та обговорили зміни до    складу   постійних комісій Теплодарської міської ради VIII скликання.

Під час засідання, депутати заслухали та затвердили  Статут Теплодарської музичної школи, Статут міської бібліотеки та Статут комунальних підприємств.  

Затвердили положення про відділ архітектури та містобудування та положення про відділ соціально-економічного розвитку.

На розгляд депутатів були винесені доповнення переліку видів діяльності  комунального підприємства  «Теплодарсервіс», у зв’язку з намірами підприємства займатися додатковими видами господарської діяльності для покращення його  економічного розвитку  та фінансового стану.

Окрему увагу у ході засідання  депутати приділили питанню щодо  здійснення  повноважень виконавчим комітетом Теплодарської міської ради у сфері державної реєстрації актів цивільного стану про народження дитини та її походження, шлюбу та смерті з дотриманням єдиної нумерації по видах актових записів цивільного стану у Теплодарській міській територіальній громаді.

Також, депутатським корпусом було детально розглянуто  ряд земельних питань, які стосувалися інвентаризації земель, договорів оренди  та відведення земельних ділянок жителям міста.

Особливу увагу було приділено питанням про оптимізацію штату працівників КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» ТМР  та питанню щодо розроблення детальних планів територій для розміщення модульних котелень на території міста Теплодар.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.