Новий навчально-тренувальний рік у Теплодарській ДЮСШ лише розпочався, а вихованці тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша вже в переможцях і призерах змагання республіканського рівня. Юні спортсмени з Теплодару успішно виступили в ІІ відкритому обласному турнірі з греко-римської боротьби «Кубок Закарпаття», що відбувся в м.Ужгороді Закарпатської області. Цей борцівський форум зібрав понад 280 учасників майже з усієї України.

      Чудово боровся кандидат у майстри спорту України Кирило Угрік (2007р.н.). Він, як чемпіон України серед молодших юнаків, не мав права на помилку. Свою майстерність продемонстрував у 2-х вікових групах – серед ровесників 2007-2008 років народження і старших – 2005-2006 р.н. Кожний вихід на килим завершувався перемогою Кирила. А в нагороду – Кубки, золоті медалі і грамоти. МОЛОДЕЦЬ!

       Ще двоє теплодарців боролися у фіналі – це брати Дмитро і Олексій Димитрови (2006 і 2008р.н. відповідно). Вони стали срібними призерами. А їх молодший брат Сергій (2012р.н.) поступився в півфіналі старшому за нього на рік одеситу і отримав бронзову медаль. Ну ось і сімейна ідилія – всі брати з нагородами! Так тримати!

     Ці змагання для Кирила і Дмитра були етапними при підготовці  до командного і особистого чемпіонатів України, що відбудуться у жовтні. Особлива підготовка в психологічному плані потрібна Кирилу – адже він відстоюватиме чемпіонський титул.

     Тож побажаємо всім борцям нашого відділення – найкращого на Одещині –  успішних виступів у новому навчальному році!  

      Адміністрація Теплодарської ДЮСШ висловлює слова подяки батькам за сприяння поїздки на змагання.  

     Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!                                                                                            

                                                                       А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.