13 вересня   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника міського голови Андрія Маковецького, начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

На початку     апаратної наради, Олександр Миколайович подякував всім присутнім, хто прийняв активну участь у підготовці та відкритті  зони відпочинку біля водосховища, та надав доручення начальнику управління майна та інвестицій Вадиму Лазарєву взяти на облік дерева, які були висаджені під час відкриття зони відпочинку, а також всі об’єкти, які знаходяться на даній території. Заступник міського голови Андрій Маковецький, довів до відома, що дерева для зони відпочинку були подаровані   громадською організацією, та наголосив на першочерговій постановці на облік зелених насаджень, а також  інших об’єктів розташованих на території зони відпочинку.

У ході  проведення наради,  начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  доповідали   про проведену  ними роботу за минулий тиждень, а саме, Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів, що впродовж кількох днів в місті плануються роботи  по  вивезенню сухої трави, роботи  з благоустрою територій вздовж пішохідних переходів,  а також ряд  робіт по заявкам жителів міста з підготовки до осінньо-зимового періоду.

Перший заступник міського голови Андрій Маковецький підняв питання щодо необхідності спільної зустрічі з активними жителями міста з приводу обмеження транзитного руху вантажівок по дорогам нашого міста, та довів до відома присутніх, що планується розробити графік чергувань із залученням працівників поліції.

Під час  апаратної наради піднімалися та обговорювались питання щодо приведення дорожніх знаків на в’їздах до міста в належний вигляд, облаштування пішохідної доріжки біля лікарні.

Вадим Лазарєв,  начальник управління майна та інвестицій доповів про необхідність розрахунків обсягів робіт, вартості та підготовки до проведення тендерної процедури щодо ямкового ремонту дорожнього покриття в місті та підкреслив, якщо сума не перевищуватиме 200 тис.грн., то основний ремонт дорожнього покриття можливо встигнути до погіршення погодних умов. Андрій Маковецький наголосив, що треба докласти зусиль аби до початку погіршення погодних умов встигнути провести ремонтні роботи. Також,  Вадим Лазарєв, повідомив, що отриманий кадастровий номер на земельну ділянку під будівництво котельні, закінчені підготовчі роботи по розмітці доріг, продовжуються роботи по облаштуванню пандусів.

Детально обговорили питання, яке виніс на обговорення депутат міської ради Олександр Шостаковський,  щодо відсутності освітлення на ділянці від автобусної зупинки на Біляївку до АЗС.

Олександр Прудкий, заступник  міського голови  з питань діяльності виконавчих органів проінформував про роботу закладів освіти, та відмітив, що  роботи з підключення школи до інтернету будуть закінчені до кінця поточного тижня. Андрій Маковецький, підняв питання щодо території біля шкільних турніків, та надав доручення Олександру Прудкому організувати поїздку команди баскетболістів на гру до м.Одеса, забезпечивши  новою формою. 

Петро Цельник, директор  МКП «Теплодарводоканал»  доповів, що підприємство працює в штатному режимі, виконані роботи по заміні 4 трансформаторів на ВНС-1 та ВНС-2, планується заміна лічильників електроенергії. Петро Цельник проінформував, що розрахунки з ТОВ «Інфоксводоканал» сплачуються частково.

Олександр Михайлов, директор МКП «Одеська ТЕЦ  №2»  доповів, що підприємством продовжуються роботи з підготовки до опалювального сезону, але коштів не вистачає. Олександр Михайлов, довів до відома, що борги населення складають 10 млн. грн., а для початку опалювального сезону необхідно внести передплату за газ у розмірі 11 млн. грн. Також доповів, що на сьогоднішній день майже прорахована технічна частина тарифу, 20-25 вересня 2021 року тариф буде сформований та складатиметься з постійної частини (оплата 12 місяців) та змінної частини (оплата в опалювальний сезон).

Майя Запорожан, директор КНП «ТЦМЛ» Теплодарської міської ради доповіла,   що за тиждень виявлено   лабораторно підтверджених  сім    випадків  захворювання на корона вірус, а також зросла кількість ГРВІ серед дітей (40 випадків).

По завершенню апаратної наради,  міський голова Олександр Чуйко подякував всім присутнім за участь у нараді, та надав окремі доручення керівникам відділів виконавчого комітету.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.