23 липня 2021 року    міський голова Олександр Чуйко та перший заступник Андрій Маковецький взяли участь у  виїздні робочі нараді яка відбулась в с.Маяки за запрошенням народного депутата Сергія Колебошина. У виїзній нараді взяли участь:  голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування профільного Комітету Верховної Ради Віталій Безгін,  заступник Міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря,  представники депутатського корпусу Верховної Ради від Одещини, голова Одеської районної ради, депутати Одеської обласної ради,  голови територіальних громад Одеського району.

Під час наради,    обговорювались  питання які  стосувались  різних сфер життєдіяльності територіальних громад, серед яких : стратегії розвитку громад,  стан доріг місцевого та державного значення,  питання медицини та освіти,  наповнення бюджету громад та його виконання,  об’єкти, які включені до програми Президента «Велике Будівництво»,  можливості розвитку територіальних громад в умовах діючої децентралізації тощо. 

Нарада проходила у форматі питання-відповідь з обговорюванням гострих тем, з якими зіткунились на сьогодняшній день теріторальні громади. Діалог був насичений та конструктивний.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.