26  липня  2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступника міського голови Андрія Маковецького, секретаря ради Самочорної Наталії, начальників відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

Перед початком апаратної  наради Олександр Миколайович разом із Андрієм Миколайовичем  привітали   в.о.  начальника юридичного відділу В’ячеслава Шанька, який напередодні святкував свій день народження, побажали міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

Розпочинаючи нараду, міський голова  висловив слова подяки працівникам МКП «Теплодарводоканал» і МКП «Одеська теплоенергоцентраль №2» за оперативне реагування  та усунення аварії яка сталася в ніч на 24 липня, та запропонував створити чергову бригаду для термінового реагування на надзвичайні ситуації в місті.

В ході  апаратної наради, керівники   комунальних підприємств міста  доповіли  про проведену роботу за минулий тиждень, а саме, Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів, про щоденний  покіс   трави в місті, встановлення нових  та заміна старих дорожніх знаків.  Майя Запорожан, директор міської лікарні, доповіла,   що за минулий тиждень  лабораторно підтверджено  три  випадки  захворювання на коронавірус та наголосила, що вакцинація в місті триває. Олександр Прудкий, в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, доповів про хід ремонтних  робіт у  школі. Міський голова, наголосив, що треба прискорити ремонтні роботи та  зробити все можливе, аби всі діти 1 вересня пішли до школи та мали можливість  навчатися у першу зміну.

Заступник міського голови, Андрій Маковецький довів до відома, що  заплановану поїздку для людей з обмеженими можливостями на інклюзивний пляж м.Одеси  тимчасово, через погані погодні умови відмінили, але найближчим часом мешканці будуть проінформовані про дату поїздки та  за допомогою громадської організації «Почни з себе» зможуть відвідати пляж та  відпочити.  

Також, під час апаратної наради  обговорили питання щодо термінового    покосу  амброзії в   місті та  недопущення її цвітіння. Підняли питання щодо   стану доріг садових та дачних кооперативів, на що, міський голова Олександр Чуйко запропонував зустрітися 27 липня  2021 року  всім головам кооперативу для обговорення  питань благоустрою.

По завершенню апаратної наради міським головою  було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів  та начальникам  комунальних підприємств міста.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.