День Святого Миколая, всі діти з нетерпінням чекали цього дня! Заздалегідь малюки намагаються добре себе вести, адже лише слухняним дітлахам Святий Чудотворець приносить подарунки.

Так, так – Миколай мандрує світом, з цієї нагоди служба у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації разом з III Міжнародним дитячим кінофестивалем NEXT, вирішили подарувати святковий день розваг  для дітей уразливих категорій.

Вранці 20 грудня автобус з 30 дітлахами відправився з Теплодару у напрямку Одеси. Їхати трохи більше години, але час промайнув швидко, зовсім непомітно, бо попереду всіх чекав насичений день, багато приємних сюрпризів  та незабутніх вражень!

І ось ми вже під’їхали до Одеського Академічного театру музичної комедії ім.М.Водяного на святковий захід „Кіноялинка-2017”!

Спочатку діти розважалися з аніматорами у фойє театру, адже  це справжній казковий острівець дитячих посмішок, простір радості, добра та веселощів!

Потім всіх запросили у зал на відкриття III Міжнародного кінофестивалю NEXT, єдиний в Україні конкурсний форум ігрового, документального та анімаційного кіно для дітей та підлітків. Дітей вітало професійне (доросле) та дитяче журі. «Давайте проведемо нашу подію з добротою і посмішками», – закликав гостей кіносвята президент фестивалю і голова правління ПрАТ «Одеська кіностудія» Андрій Звєрєв. Також у вітальному слові зі сцени він зазначив, що хороше кіно, особливо дитяче, виховує майбутнє.

Культовий український музикант, вокаліст, композитор, лідер групи «Воплі Водоплясова» Олег Скрипка заспівав разом з дітлахами відомі улюблені пісні та презентував свій мультфільм. Завершенням була нова українська анімаційна картина «Микита Кожум’яка» (режисер – Манук Депоян).

День був насиченим позитивними враженнями, проте час повертатися додому! Діти повернулися з святковими солодкими подарунками та книжками – веселі, енергійні та надзвичайно задоволені!

Ми, ініціатори події, хочемо виразити слова глибокої вдячності депутату Теплодарської міської ради  Радіонову Є.М., який посприяв в організації поїздки.

Всіх вітаємо з Новорічними та Різдвяними святами, що наступають! Нехай життя буде сповнене чудес і приємних сюрпризів, успіхи та перемоги ллються мармеладним дощем, а радісні усмішки ніколи не зникають з облич! Добра, злагоди та миру!

Гріщук Н.М., начальник служби у справах дітей

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.