Дуже приємно: теплодарську школу боротьби греко-римського стилю вже знають в Європі. Вихованець тренера-викладача І кваліфікаційної категорії Володимира Андрійовича Гладуша виступив на найвищому спортивному форумі у Болгарії. Це право здобув учень Теплодарської ДЮСШ кандидат у майстри спорту України Кирило Угрік. Нині він як чемпіон України – член національної збірної України, очолює рейтинг найкращих борців 2006-2007 років народження.

       Змагання було представницьким, і у ваговій категорії 62кг довелось проводити додатковий відбірний турнір. Навіть за таких обставин Кирило Угрік здобув три перемоги – над чемпіонами Сербії, Естонії і Болгарії. І лише в ¼ фіналу поступився майбутньому чемпіону. Це дало змогу посісти почесне 5 місце.

     Виступ Кирила однозначно треба оцінювати як успішний. При цьому потрібно ще й додати, що нашому юному спортсмену доводилося боротися з опонентами, старшими від нього на рік. Звичайно, і досвіду участі у таких змаганнях забракло.

      Адміністрація Теплодарської ДЮСШ ДЯКУЄ тренеру-викладачу В.А.Гладушу і його вихованцю К.Угріку за високий спортивний результат на чемпіонаті Європи!                                                                                            

    А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.