1 червня, з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей та в рамках   відзначення 40 річчя міста Теплодар,  в міському Будинку культури під патронатом міського голови Олександра Чуйка  відбулось свято краси та грації –  конкурс «Міні-міс Теплодарочка 2021». В конкурсі приймали участь дівчатка від  6 до 8 років, які проявили себе як справжні талановиті красуні. Зі словами вітання звернувся міський голова Олександр Чуйко, який поздоровив всіх присутніх в залі зі святом та  побажав всім конкурсанткам перемоги,  гарного настрою, вдачі та  успіху, і зазначив про те , щоб не намагалися діти подорослішати, бо дитинство – це сама прекрасна пора.

Учасниці конкурсу показали, що в нашому місті самі найкращі та самі талановиті дівчата. Членам журі було важко обрати  серед претенденток одну найкращу, але після тривалих обговорень, рішення було зроблено.

Всі учасниці конкурсу були нагороджені дипломами, яскравими і розноманітними  подарунками, та кожній був присвоєний певний титул. Отже, Лантратова Віолетта перемогла в конкурсі та отримала титул  «Міні-міс Теплодарочка 2021».

Після чого, міський голова щиро подякував  за це свято та вручив Подяки всім,  хто приймав участь у організації,  підготовці та проведенні конкурсу.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.