29 квітня 2021 року відбулось пленарне засідання чергової восьмої сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання.

У засіданні взяли участь 20 депутатів міської ради, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, громадськість міста, преса.

Перед початком пленарного засідання, Олександр Миколайович традиційно привітав іменинників, які нещодавно відзначали свої Дні народження, побажавши їм міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

За порядком денним депутатам було запропоновано на розгляд 51 питань. 

Під час засідання були заслухані проекти рішень про виконання бюджету міста за 2020 рік, про підсумки роботи житлово-комунального господарства міста в осінньо-зимовий період 2020-2021 р.р. та підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022р.р. У ході сесії затвердили проекти рішень  про надання МКП “Теплодарводоканал” дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок, про присвоєння звання “Почесний громадянин міста”, про  програму підтримки розвитку місцевого самоврядування в м.Теплодар на 2021-2025 р.р., про електронні петиції та електронні консультації, затвердили надання дозволу виконавчому комітету на розроблення Генерального плану міста Теплодар, детального плану території для розміщення котельні та розміщення ГРП в комунально-складській зоні міста.

Також були розглянуті та затвердженні пакетні питання, які стосувалися земельних відносин громадян міста.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.