Сьогодні, 23 березня  2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської  міської ради.  На  розгляд виконавчого комітету  за порядком денним було винесено 11 питань.

Одним із очікуваних проєктів, був проєкт рішення «Про закінчення опалювального сезону 2020-2021 р.р. у м.Теплодар». Відповідно до прийнятого рішення, опалювальний сезон в місті припиниться 25 березня 2021 року, при умові встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8°С протягом трьох діб.

 Наступними проєктами, представленими на розгляд членів виконкому, були проєкти «Про затвердження плану реагування на надзвичайні ситуації в місті», «Про внесення змін до навчальних планів та штатних розписів бюджетних закладів освіти, культури та спорту м.Теплодар у 2021 році», яке зумовлено необхідністю оптимізації вакантних посад, наявних в установах, «Про закріплення прилеглих територій за підприємствами, установами, організаціями та іншими суб’єктами господарської діяльності для їх утримання та прибирання», прийняття якого дасть змогу чітко визначити об’єми робіт для потенційного їх виконавця та розрахунків за них.

Також були розглянуті  проекти рішень  які стосувалися квартирного обліку та питання  захисту прав дітей.

 Всі рішення були розглянуті, підтримані  та затверджені членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.