Сьогодні, 22 березня 2021 року,  під  керівництвом міського голови Олександра Чуйка, за участю заступників міського голови, начальників відділів,  керівників комунальних підприємств міста, відбулась  щотижнева апаратна нарада,  на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та обговорені питання на найближчий період.

Директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» А.Сурженко повідомив, що наразі тривають роботи з прибирання міста від листя та сміття, але поряд з цим приділяється увага освітленню міста та деяким питанням з благоустрою територій після зимового періоду.

Міський голова підняв питання незадовільного розкладу руху маршрутних автобусів по маршруту №75 «Одеса-Теплодар». Андрій Сурженко повідомив, що збій у розкладі руху маршруток пов’язаний із великою кількістю захворювань на коронавірус серед водіїв маршрутних автобусів та їх диспетчера. Олександр Миколайович доручив А.Сурженку спланувати стабільний розклад, з урахуванням карантинних заходів «красної зони», та довести його до мешканців міста.

Представник МКП «Одеська ТЕЦ-2» Ніла Черевко доповіла, що підприємство працює в штатному режимі та готове до закінчення опалювального сезону, рішення про яке буде розглядатись 23 березня на засіданні виконавчого комітету.

Директор МКП «Теплодарводоканал»  В.Багно доповів, що підприємство працює в штатному режимі, але виникають аварійні ситуації, які потребують негайного вирішення, що неможливо виконати в повному обсязі через брак коштів. Актуальною  залишається проблема зі споживачами, які вчасно не сплачують  послуги водопостачання. Міський голова Олександр Чуйко доручив керівнику МКП «Теплодарводоканал» провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо роботи системи «Крот», до кого і як саме вона буде застосовуватись.

Директор  КНП «Теплодарська ЦМЛ» М.Запорожан, довела до відома присутніх, що спостерігається збільшення захворюваності серед населення, так з тиждень виявлено 70 випадків захворювання на ГРВІ, 36 нових випадків захворювання на коронавірус, серед яких є 2 дітей, перебіг хвороби став більш важкий, тому необхідно жорстко дотримуватись всіх карантинних заходів.

З 01 квітня 2021 року мешканці міста, які виявили бажання зробити щеплення від коронавірусу, зможуть це зробити в міській лікарні.

Про роботу закладів культури і освіти доповів заступник міського голови Олександр Ковальов. На сьогоднішній день 5-11 класи навчаються дистанційно, 1-4 класи – очно в школі, дитячі садочки працюють в штатному режимі. 23 березня відбудеться засідання комісії ТЕБ та НС, на якій будуть вирішуватись умови роботи всіх закладів освіти і культури міста, а також транспорту в умовах введення «червоної зони» в Одеській області.

Завершуючи апаратну нараду, міський голова Олександр Чуйко надав ряд рекомендацій та доручень керівникам підприємств міста та структурних підрозділів виконавчого комітету ТМР. 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.