Зональний чемпіонат України з греко-римської боротьби відбувся у м.Миколаєві. Цією можливістю скористалися не лише команди південного регіону, а й з борцівських центрів Вінниці, Запоріжжя і Києва. Як завжди,  вихованці тренера-викладача ТДЮСШ Володимира Андрійовича Гладуша теж приймали активну участь.

      Знову відмінну техніку боротьби показав першорозрядник Дмитро Дімітров – він, як і торік, став чемпіоном! Це його третя золота медаль 2021 року. Так тримати!

      В фіналі боровся і Кирило Угрік. Суперники були важчої категорії і це не могло не позначитися на кінцевому результаті: Кирило – срібний призер. Другим також став ще один наш борець – Теймур Гусейнханов.

    Бронзові нагороди у Нікіти Чебана і Євгена Лупашка.

    Приємно, що теплодарська школа боротьби в черговий раз підтвердила високий рівень майстерності на республіканській арені. Молодці!  

     Адміністрація Теплодарської ДЮСШ висловлює сім’ї Дімітрових подяку за спонсорську допомогу.

        А переможцям і призерам змагань не варто розслаблюватися – зовсім скоро найсерйозніший екзамен року: в середині березня Одеса прийматиме чемпіонат України. Тут додаткова мотивація – її переможці отримають путівки на чемпіонат Європи у Болгарію. Вболіваймо за наших!

       Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними досягненнями!                                                                                            

 

                                                                                                                            А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.