Одеська обласна рада   проводить конкурс   на присудження щорічної Премії Одеської обласної ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя. Конкурс проходив у порядку та на умовах, визнаних розпорядженням голови обласної ради від 25  серпня 2016 року № 640/2016-ОР « Про встановлення  щорічної Премії Одеської обласної ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя».

Премії присуджуються щороку талановитій молоді, особливі досягнення якої сприяють утвердженню міжнародного авторитету та позитивного іміджу Одеського регіону та держави у цілому, розвитку суспільно-економічного життя області та країни. Премії присуджуються у 10-ти номінаціях на конкурсних засадах: «За творчі досягнення»; «За спортивні досягнення»; «За особисту мужність»; «За внесок у розвиток громадського руху»; «За активну журналістську діяльність»; «Золота надія Одещини»; «За наукові досягнення»; «За педагогічні досягнення»; «За внесок у сферу охорони здоров’я»; «За внесок у розвиток місцевого самоврядування». У кожній з номінацій Премії присуджуються за трьома призовими місцями: І місце – 10000 грн.; ІІ місце – 7000 грн.; ІІІ місце – 5000 грн.

 Для  участі  у Конкурсі  виконавчим комітетом Теплодарської міської ради направлено  клопотання та відповідний пакет документів щодо розгляду кандидатур на призначення Премії Одеської обласної ради талановитій молоді.

В цьому році було розглянуто 99 заявок на участь у конкурсі. В результаті ретельної роботи журі відібрало 38 переможців у 10-ти номінаціях, які охоплюють найрізноманітніші сфери нашого життя. 24 листопада у приміщенні Одеської обласної адміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження лауреатів щорічної Премії Одеської обласної ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя. З перемогою їх привітав голова обласної ради Анатолій Урбанський, який зазначив: «Ви робите велику справу, і я радий, що обласна рада може відзначити хоча б частину людей, які є гордістю і надією нашої країни. Підкреслюючи вашу роботу, ми показуємо, що живемо і розвиваємося. Я дійсно відчуваю гордість за те, що в нашій Одеській області є такі таланти. Сьогоднішні нагороди мають не тільки матеріальну, а й моральну складову. Упевнений, що вони послужать стимулом для подальшої роботи!»…

Приємно зазначити, що знову серед переможців є молодь  нашого міста. В номінації «ЗА НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ»:  – ІІ місце та премію у розмірі 7 тис. грн. отримав Горчаг Денис Михайлович, асистент  кафедри анатомії людини Одеського національного медичного університету. Горчаг Денис є членом дослідницького товариства «Генетіу-сіті Одеса». На даний час Денис працює над дисертацією на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук.

Перемога в такому Конкурсі – це значна  подія для нашого міста.  Виконавчий комітет Теплодарської міської ради вітає  Горчаг  Дениса  з перемогою. Ми   маємо надію, що підтримка влади додасть йому бажання працювати над підвищенням свого професійного рівня, перебувати у невичерпному прагненні зробити щось корисне для своїх земляків та прославляти наше місто.

А.В. Кисильова, начальник відділу у справах сім’ї та молоді

dsc_2622-492x460 img_9241 dsc_2552-670x376

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.